top of page
toothbrush

Profilaxie dentară

Pachet Iginiezare completa realizata unei paciente in clinica stomatologica Elite BioDental, Vaslui. Consultatie, profilaxie

Poartă-ți zâmbetul cu
încredere

La Elite Biodental, punem un accent deosebit pe prevenție și igienizare pentru a asigura sănătatea dentară optimă a pacienților noștri. Cu un program dedicat de monitorizare și menținere, ne angajăm să oferim servicii de profilaxie dentară pentru a preveni apariția problemelor dentare și a promova un zâmbet sănătos.

1. Consultări periodice și evaluări profesionale 

Programul nostru include consultări periodice și evaluări profesionale ale sănătății dentare, oferind pacienților oportunitatea de a beneficia de expertiza noastră în mod regulat.

 

2. Igienizare profesională și detartraj 

Echipa noastră de medici oferă servicii de igienizare profesională și detartraj pentru îndepărtarea plăcii dentare și a tartrului, contribuind la menținerea sănătății gingiilor și a dinților.

 

3. Instruire privind tehnicile corecte de periaj 

Oferim instruire detaliată privind tehnicile corecte de periaj și igienă orală acasă, contribuind la consolidarea obiceiurilor de îngrijire preventivă în rândul pacienților noștri.

 

4. Monitorizare a sănătății dentare 

Efectuăm monitorizarea constantă a sănătății dentare, identificând potențiale probleme în stadii incipiente și intervenind prompt pentru a preveni evoluția acestora.

 

5 Planuri personalizate de prevenție

Dezvoltăm planuri personalizate de prevenție adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient, asigurând astfel o abordare holistică și personalizată pentru menținerea sănătății orale.

Soluții Financiare pentru Tratamente stomatologice la Elite BioDental, Vaslui

Soluții financiare la îndemâna ta!

bottom of page