top of page
toothbrush

Protetică și Proteze

Pacient in clinica stomatologica , Elite BioDental Vaslui, tratamente protetice si proteze

Restaurarea zâmbetelor cu
profesionalism 

1. Opțiuni variate de restaurare protetică

La Elite Biodental, colaborăm strâns cu laboratoare specializate pentru a oferi o gamă diversă de soluții pentru proteze dentare. Acoperind atât proteze fixe, cât și mobile, materialele precum acrilicul, zirconiul, ceramica și compozitul sunt alese strategic în funcție de necesitățile individuale ale pacienților. Procedurile noastre de protetică se concentrează pe adaptarea și integrarea acestor piese protetice pentru a asigura funcționalitatea și estetica dorite.

 

2. Experiență și profesionalism în protetica dentară

Echipa noastră are o experiență vastă în domeniul proteticii dentare, gestionând cu succes o varietate de cazuri de la simple la complexe. 

 

3. Asistență în alegerea opțiunii protetice 

Consultația in vederea realizarii pieselor protetice  se concentrează pe nevoile și preferințele individuale ale fiecărui pacient. Fiecare etapă este personalizată, de la evaluarea inițială până la adaptarea finală, pentru a asigura o perfectă adaptatare a lucrărilor protetice finale.

 

4. Îngrijire post-tratament

Oferim pacienților noștri instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea corectă a pieselor protetice, ghidându-i în menținerea igienei orale corespunzătoare și protejându-le investiția. Asigurăm, de asemenea, asistență post-tratament și ajustări ulterioare pentru a garanta că acestea rămân confortabile și funcționale pe termen lung.

Soluții Financiare pentru Tratamente stomatologice la Elite BioDental, Vaslui

Soluții financiare la îndemâna ta!

bottom of page