top of page
toothbrush

Odontoterapie (obturații)

Obturatii tratate a unui pacient mulțumit in clinica stomatologica Elite BioDental, Vaslui, carii tratate, obturații

Zâmbet lipsit de carii, rezultatul grijii noastre

La Elite Biodental, înțelegem importanța unui zâmbet sănătos și strălucitor, iar tratamentul cariilor (obturații dentare) este esențial în atingerea acestui obiectiv. Echipa de medici din clinica noastră oferă soluții moderne și personalizate pentru tratarea cariilor, asigurând o experiență cât mai plăcută și rezultate durabile.

 

De ce tratam cariile?

Preservarea structurii dentare:

Tratamentele noastre pentru carii sunt esențiale pentru a conserva structura dintelui afectat de leziuni sau carii profunde. Salvarea dintelui natural este mereu preferabilă, contribuind la menținerea integrității structurale a arcadelor dentare.

 

Eliminarea disconfortului și sensibilității:

Tratamentul pentru carii elimină disconfortul și sensibilitatea asociate leziunilor dentare. Pacienții beneficiază de imediată ameliorare a simptomelor neplăcute, recâștigând confortul în masticare și vorbire.

 

Prevenirea complicațiilor ulterioare:

Ignorarea cariilor poate conduce la complicații grave, afectând sănătatea orală generală. Prin tratarea cariilor, prevenim progresia leziunilor și apariția altor probleme, menținând sănătatea integrală a pacienților noștri.

Opțiuni  Financiare pentru plata in rate a serviciilor dentare oferite de Clinica Stomatologica Elite BioDental, Vaslui

Soluții financiare la îndemâna ta!

bottom of page